غیر فعال کردن ایمیل های ناخواسته از طرف Google +

غیر فعال کردن ایمیل های ناخواسته از طرف Google +

 

 

 

Google پس از تعطیل کردن سرویس Google Reader و معرفی شبکه اجتماعی Google + تمام تلاش خود را جهت فعال نگه داشتن این سرویس انجام داده است.امکان جدید شبکه اجتماعی Google + (در صورتی که شما از هر دو سرویس Google +و Gmail استفاده کنید) به کاربران ناشناس اجازه می‌دهد بدون نیاز به دانستن آدرس ایمیل برای شما Email ارسال کنند که این ویژگی جدید ممکن است علیرغم تمایل شما برایتان دردسر و مزاحمت ایجاد کند.در آموزش زیر میتوانید نحوه غیر فعال کردن این ویژگی را فراگیرید.

 

1.وارد حساب کاربری Gmail خود شوید.

 

2.سپس در سمت راست بالا بر روی چرخ دنده کلیک نمایید و از میان گزینه های موجود گزینه ی Setting را انتخاب کنید.

 

 

3.در زبانه یGeneralگزینه ی Email via Google+ را پیدا نمایید.

 

4.بعد از فهرست مقابل گزینه ی Email via Google+ گزینه No oneرا انتخاب نمایید و روی دکمه Save changes در پایین صفحه کلیک کنید تا تغییرات برای شما ذخیره شود.

 

انجام تنظیمات بالا باعث می‌شود تا کسی با مراجعه به صفحه Google+ شما نتواند برایتان ایمیل بفرستد.

فقط توجه داشته باشید تا زمانی که شما پاسخ ایمیل طرف مقابل(شخص ناشناس)را ندهید او امکان دانستن آدرس ایمیل شما را نخواهد داشت.

 

آسارایان

 

نظرات و سوالات خود را در اين صفحه مطرح نماييد.

 

 

تاریخ ارسال: 1394/4/3
تعداد بازدید: 2182
ارسال نظر